Szolgáltatások

Készülék javítás

A javításokat márkafüggetlen szervizként végezzük gyári alkatrészekkel, esetenként gyárival megegyező magas minőségű alkatrészekkel, melyekre garanciát vállalunk. Fontosnak tartjuk a gyári állapot megőrzését, és a használhatóságot minden készülék esetében.

Az alábbi gyártók készülékeinek javítását vállaljuk: Apple, Blackberry, Samsung, Sony, Huawei, LG, Nokia, Microsoft Mobile…

Készülék meghibásodását különböző tényezők okozhatják, előzetes becsült költség meghatározható telefonon elmondott vagy e-mailben leírt hiba alapján, de pontos árajánlatot mindig csak bevizsgálás után tudunk adni.

A helyszíni bevizsgálás minden esetben díjmentes.

A javítási költség két részből áll össze: munkadíj és anyagköltség.

Munkadíj számítása:
Mechanikai javítás: 3000 Ft/30 perc
Szoftveres javítás: 3000 Ft
Forrasztásos javítás: 4000 Ft/30 perc

Amennyiben a készülék helyszínen nem bevizsgálható, márkaszervizbe történő továbbítást vállaljuk.
Márkaszervizben történő bevizsgálás díja: 3000 Ft/készülék/alkalom, ezt minden esetben fizetni kell, ha nem kéri az ügyfél a javítást.

A beküldés után a térítéses javításra árajánlatot kérünk, melyet továbbítunk az ügyfél részére.

Az árajánlat elfogadása után a készülék javítása megtörténik, ebben az esetben csak a javítási költséget kell megfizetni, a bevizsgálási díjat nem. Az árajánlat elutasítása esetén a készüléket elhozzuk a márkaszervizből, ilyenkor csak a bevizsgálási díj fizetendő.

Vállaljuk garanciális készülékek eljuttatását is a márkaszervizbe, ennek díja: 2000 Ft/készülék/alkalom


Adatmentés

Adatmentést vállalunk telefonról telefonra, telefonról adathordozóra (pendrive, memóriakártya), adathordozóról telefonra. Pendrive és memóriakártya vásárolható nálunk, amennyiben az ügyfél nem rendelkezik sajáttal.

Az adatmentést többféle eszközzel és szoftverrel is végezzük, kábeles és Bluetooth kapcsolattal is, típustól függően. A gyári szoftverekkel ellentétben, az eltérő típusokat is könnyen tudjuk kezelni az adatmentő eszközöknek köszönhetően.

Beázás vagy sérülés esetén, ha túl magas lenne a javítási költség, szervizünk biztosít az adatmentés idejére pótalkatrészt, ha ezzel a legfontosabb adatok kinyerhetővé válnak. Ebben az esetben a javítás ideje miatt változhatnak a költségek. Kérjen árajánlatot sérült készülékek esetében!

Típustól függően menthető: névjegyzék, képek, naptári bejegyzések, SMS-ek.

Az adatmentés díja:
3000 – 12 000 Ft-ig (az első 1 óra 3000 Ft, utána minden további 30 perc 3000 Ft, de maximum 12 000 Ft).

Minden esetben kérjen időpontot!

Irodánk nem üzletként működik, így előfordul, hogy nem tartózkodunk bent, ezért kérjük mielőtt hozzánk jönne kérjen időpontot telefonon!